četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 12. Mart

Članak otvarati do 19:00


Danas startuje treća runda na Indijan Velsu. Pregršt dobrih mečeva nas čeka pa da krenemo.
Meč koji je nama zapao za oko odigraće Britanac Kameron Nori i Japana Taro Danijel. Nori je prema kladionicama izraziti favorit sa kvotom 1,25 dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Nori ima dobre rezultate ove sezone, ali ako se malo bolje analizira može se primetiti da vrlo retko dobija ubedljivo. Ako gledamo mečeve na dva dobijana seta, Nori je ove sezone odigrao 19 mečeva i čak 14 je otišlo preko današnje margine. Često su njegovi mečevi mučni za gledanje, jer igra defanzivan tenis. Uvek bude onih maratonskih gemova i sve to dovodi do toga da vam se tenis kao igra zgadi.

Na sve to treba dodati da je Nori u velikoj seriji mečeva. Igrao je finale u Buenos Airesu, pa nakon toga titula u Riju i sada je ovde. Jeste imao odmora do Indijan Velsa, ali opet mnogo je to pobeda.

Sad se postavlja pitanje može li Taro Danijel danas da zakuva meč? Mi smo mišljenja da može, jer slično kao i Nori i on je defanzivac. Japanac je u ritmu, jer je ovde odigrao već četiri meča. Igrao je kvalifikacije, a nakon toga u prve dve runde dobio Karbaljesa Baenu i Matea Beretinija. Da, Italijan je dugo van tenisa i neke bajne forme, ali Taro je pokazao mentalnu stabilnost nakon gubitka seta od 6:0 i na kraju dobio taj meč.

Japanac ima iskustva, ima oružja kojim može bez problema da parira Noriju koji će se samo braniti. Zanimljivo, pre tri godine su ova dvojica igrala baš u Indijan Velsu i Taro je slavio sa 2:1.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,80 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Norija 6-7 7-5 6-2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje