četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 14. Maj

Članak otvarati do 14:30


Došli smo polako i do samog kraja Mastersa u Rimu. Danas se igraju polufinalni dueli u svim konkurencijama, a meč koji mi pratimo odigraće Stefanos Cicipas i Aleksander Zverev.

Bez obzira na poraz u Madridu, kladionice i ovde veruju Cicipasu te ga postavljaju za favorita sa kvotom 1,60, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

B2B polufinale za obojicu što samo potvrđuje da obojica igraju sjajan tenis. Cicipas je po našem skromnom mišljenju uz Alkarasa pokazao najviše na šljaci. Osvojio je Monte Karlo, igrao polufinale u Madridu i evo ga ovde u polufinalu Rima. Tri Mastersa i u sva tri je došao do same završnice bez mnogo oscilacija.

Zverev je sa druge strane pomalo i iznenadio. Nemac je tokom cele sezone kububirio sa konstantnošću pre svega. U Madridu on igra standardno dobro, ali i ovde u Rimu je pokazao sjajan tenis iako mu podloga mnogo manje odgovara. Podloga u Rimu je dosta sporija i to se mnogo odražava na njegov tenis.

Neverovatno zvuči, ali ova dvojica su se sastali u Monte Karlu i u Madridu i sada evo treći put. U Monte Karlu slavio je Cicipas veoma lako, a u Madridu Zverev kroz tri seta. Kada se u ovako kratkom periodu sastanu isti igrači to uglavnom donosi tesne duele. Stvara se neko rivalstvo i želja za pobedom je još veća. Naravno, borba za titulu je uvek tu.

Cicipas možda jeste konstantniji, ali se i Zverev svakako pita nešto. U Madridu Zverev je imao brutalne brojke kada je servis u pitanju. Bombardovao je iz prvog, ali i iz drugog servisa i Cicipas tu ništa nije mogao. Danas to verujemo neće biti slučaj.

Verujemo da ima umora kod obojice, jer je akumulacija mečeva velika. Verujemo da će se igrati ziheraški, pre svega da se sačuva sopstveni servis. Obojica su bili u over trendu. Cicipas je po pravilu gubio set, a Zverev sa druge strane igrao produžene setove.

Neka se to ponovi i danas, jer mi igramo over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,80 – Rezultat 4:6 6:3 6:3

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje