nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 14. Mart

Članak otvarati do 20:00


Danas su na programu mečevi trećeg kola mastersa u Indijan Velsu. Meč koji je nama zapao za oko odigraće domaći Rejli Opelka i Kanađanin Denis Šapovalov. Kladionice ovde ne vide favorita, te su postavile egal kvote, a margina za gemove je postsavljena na 25,5.

Opelka igra fenomenalan tenis u poslednje vreme. Nakon titule u Dalasu i finala u Delrej Biču, Opelka je ovde u prvoj rundi lako savladao Italijana Lorenca Musetija. Kao i uvek, servis je radio fenomenalan posao i svojom agresivnom igrom je prosto razbio Italijana.

Sa druge strane, Šapovalov posle veeelike borbe dobija Fokinu. Bilo je i za očekivati da bi taj meč mogao biti dramatičan. Kanađanin je izgubio prvi set, ali nakon toga je podigao igru i došao do preokreta.

Kada igra Opelka nameće se samo jedna igra, a to su over gemovi. Ova podloga u Indijan Velsu možda jeste spora, ali Opelka ipak ima dovoljno snage da maksimalno optereti bekend Šapovalova. Verujemo da će Opelka svojim kik servisom maksimalno eksploatisati bekend Šapovalova i na taj način dobijati kratke lopte koje će napadati.

Sa druge strane, opšte je poznato da Opelka i ritern ne mogu u jednu rečenicu. Šapovalov je imao problema sa servisom protiv Fokine, ali čisto sumnjamo da će ponoviti tako loše serversko veče. Za razliku od Fokine, Opelka se ne može pohvaliti nekom bajnom kretnjom i to će svakako imati uticaja na ovaj meč. U tim nekim dužim razmenama Šapovalov bi trebao da ima prednost.

Jedina bojazan u vezi ovog meča je psiha kod Šapovalova. Mladi Kanađanin ume da poklekne kada se lomi meč, ali to su neke stvari koje prihvatamo kao rizik.

Ove sezone su igrali u Australiji i meč je otišao u četvrti set. Takođe, igrali su i u Kvinsu i taj meč je otišao u debeli over.

Predlog za klađenje: Više od 23,5 gemova 1,75 – 6:7 6:4 6:4

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje