petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 15. Mart

Članak otvarati do 20:00


Treća runda mastersa u Indijan Velsu donosi duel između Amerikanca Tomija Pola i Australijanca Aleksa de Minora. Kladionice su postavile egal kvote, ali kako se meč približava tako kvota na pobedu Pola pada. Mi se ne slažemo sa tim trendom, jer po našim nekim parametrima De Minor je bliži pobedi.

Pre neki dan nas je De Minor ispoštovao u dublu kada je dobio Milmana. U toj najavi smo pisali da kada se malo dublje analizira on i ne igra tako loš tenis ove godine iako se realno mnogo više od njega očekuje. Kada gubi, gubi od top tenisera kao što su Medvedev, Cicipas, Siner i Hačanov. Dakle, sve igrači iz samog vrha.

Kada imate takve igrače koji dobijaju ono što se od njih očekuje da dobiju, to treba poštovati i pokušati naplatiti.

Što se Pola tiče, njega kladionice ovako jako vrednuju samo zato što je dobio Zvereva u prethodnoj rundi. Da jeste to velika pobeda i iznenađenje, ali opšte je poznato da Zverev u poslednje vreme ima velikih problema i da je sklon kiksevima. Pol je dobio na samopouzdanju, ali ta pobeda i nije toliko velika kao što se predstavlja. Uglavnom kada neki igrač dobije veliko ime iz prvih pet na svetu u sledećem meču ne stane. U tim trenucima se očekuje mnogo od njega i po pravilu taj ne zna da iznese taj pritisak.

Biće ovo egal meč i velika borba u to nema sumnje, ali mi verujemo De Minoru, jer je konstantniji igrač. Nije njegov tenis lep za oko, ali od njega barem znate šta da očekujete dok je Pol mačka u džaku.

Predlog za klađenje: De Minor ne gubi sa dva i više gemova razlike 1,72

Napominjem da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda De Minora 7-6 6-4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje