petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 15. Septembar

Članak otvarati do 14:00


Danas su na programu mečevi osmine finala WTA turnira u Čenaju. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Nađa Podorska i Tatjana Marija. Kladionice su ovde bile baš neodlučne kome da udele ulogu favorita, a karta je pala na Mariju. Njena pobeda se plaća kvotom 1.70, dok je margina za gemove postavljena na 21.5.

Ovaj turnir u Čenaju je veoma slab. Ako pogledate samo imena koja su igrala sve će vam biti jasno. Ima mnogo onih sitnih kvota 1.20-1.25, a često se kladionice ogreše kod postavka kvota, jer ni oni ne mogu da isprate baš sve.

Što se ovog meča tiče čini se da su kladionice odradile dobar posao. Marija je svakako bolja igračica koja je ipak WTA kalibar.

Podorska u poslednje vreme svoju sreću trazi na ITF turnirima, a ovaj turnir u Čenaju joj je došao kao poručen. U prvom kolu je dobila Japanku Okamuru sa 6:4 6:3. Bilo je određenih trzavica, ali pobeda se nije dovodila u pitanje.

Marija sa druge strane veoma laka pobeda protiv domaće igračice Ankite Rainde. Marija je bila baš surova, jer je protivnici dozvolila samo jedan gem. Svakako da taj meč ne može biti reper i kladionice to znaju. Između ostalog nisu slučajno postavile ovakve kvote.

Treba ovde očekivati veliku borbu. Nedavno su ove dve igračice igrale na čelendžeru u Kanadi. Tada je slavila Marija sa 7:5 6:1. Svakako da je ključan bio prvi set i mi se uzdamo u sličan scenario ovde. Na ovako niske margine dovoljno je da jedan set ode u produžetak i to je odrađeno već pola posla. Ni jedna ni druga se ne mogu pohvaliti nekom konstantnošću, tako da će ovde biti brejkova i drame, no na to smo valjda navikli.

Predlog za klađenje: Više od 20.5 gemova 1.70 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Podorske 3:6 6:2 7:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje