sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 16. jul

Članak otvarati do 17:50.


Nastavljamo sa turnirom u Njuportu. Danas su na programu polufinalni dueli, a meč koji je nama zapao za oko odigraće sunarodnici Maksim Kresi i Džon Izner. Blagu prednost u ovom duelu kladionice su dale Kresiju sa kvotom 1,70, dok je margina za gemove postavljena na 25,5.

Izner nam jeste doneo profit pre neki dan protiv Boncija, ali je isto toliko pojeo i živaca, te danas idemo protiv njega. Možda malo čudno zvuči, ali serveri poput Iznera i Opelke i ne igraju najbolje na travi. Da, njihov servis maksimalno dolazi do izražaja, no na riternu su veoma veoma loši i sve se svodi na taj brejk. Prosto, brzina tenisa na travi je previše za njih i zato oni nikada ništa veće nisu napravili na travi, niti će.

Kresi je druga vrsta zverke. Igrač koji ima volej, igrač koji ima slajs i koji ima igru za travu. Veoma je snalažljiv i može bude veoma nezgodan i protiv jačih igrača od Iznera.

Kao što smo bili napomenuli, Izner možda jeste iskoristio nuđenje Boncija na jedvite jade, a ovde idemo na to da Kresi iskoristi njegovom. Nije ono bilo dobro zaista. Zaista ne pamti da Izner prodaje svoje servise, posebno u ključnim trenucima. Uzdamo se u snalažljivost i veći repertoar udaraca Kresija, a i njegovu formu koja je na travi bila veoma dobra.

Predlog za klađenje: Pobeda Kresija 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Kresija 6:2 4:6 6:3

Povezani članci

6 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje