petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 16. Jun

Članak otvarati do 16:00


Skromna ponuda zaista, ali i u takvoj ponudi rešili smo da se oprobamo sa jednim mečom. U pitanju je meč sa WTA turnira u Berlinu u kojem će snage odmeriti Veronika Kudermetova i Ljudmila Samsonova.

Kudermetova je ovde blagi favorit sa kvotom 1,67, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Da se mi pitamo, kvota na Kudermetovu ne bi prelazila 1,50, što znači da ovih 1,67 ima value. Barem nama. Kudermetova igra sjajan tenis u poslednje vreme. Trava joj odgovara, a to potvrđuje i prethodni turnir u Hertogenbošu gde je stigla do polufinala u kojem gubi od Aleksandrova koja je kasnije osvojila turnir. I pre toga, Kudermetova je imala sjajan Rolan Garos gde je stigla do četvrtfinala.

Juče je imala jako težak meč protiv Arine Sabalenke i može se reći da nas je taj meč kupio. Kudermetova je bila potpuno nadigrana u prvom setu, ali je ipak pronašla način da dođe do pobede. To samo potvrđuje da ima mnogo samopouzdanja.

Što se Samsonove tiče, u prvoj rundi je dobila Zidanšek. Ta pobeda ne znači ništa, jer Zidanšek i trava ne idu u istu rečeniu. Pre toga, Samsonova je bila u seriji pet poraza. Jako loša forma i ta pobeda ne menja ništa u našim očima.

Kudermetova je bolja na riternu, te očekujemo mnogo više drame ne servis gemove Samsonove.

Predlog za klađenje: Pobeda Kudermetova 1,67

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Kudermetove 6:3 6:7 6:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje