sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 16. Mart

Članak otvarati do 14:00


Još jedan meč sa čelendžer niova koji će retko ko zapratiti. U pitanju je čelendžer u Mađarskoj gde će domaći Fabijan Marožan igrati protiv Rusa Alekseja Vatutina. Kladionice su apsolutnu ulogu favorita dale Marožanu sa kvotom 1,25 dok je margina za gemove postavljena na 19,5.

Marožan jeste u dobrom ritmu i igra pred svojim navijačima, ali ova kvota je blago rečeno sramna. Marožan je prethodne nedelje osvojio ne tako jak čelendžer u Antaliji koji je okupio prosečne čelendžer igrače. Mahom se i na tim mečevima mučio Mađar no na kraju je osvojio titulu. Zato je današnja kvota ovakva i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Vatutin sa druge strane nije neki fan šljake, ali pošto se igra u dvoranskim uslovima to je ono što ga je privuklo. Servis može da odigra ulogu i sigurno da ima svoju šansu. Ovde je veoma lako savladao Karuza sa 6:3 6:1 i sa samopouzdanjem ulazi u ovaj meč.

Ova kvota, ova margina je klasičan primer value beta. Dovoljno je da jedan set ode u produžetak i pola posla je gotova. Treba napomenuti da Marožan igra drugu nedelju u nizu, da nije navikao na taj ritam i možda bi to Vatutin mogao da iskoristi.

Predlog za klađenje: Više od 19,5 gemova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgogovornost.


Rezultat: Pobeda Marožana 6-2 6-2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje