subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 16. Oktobar

Članak otvarati do 00:00


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

Džordan Tomson – Aleksander Zverev 20,5+ 1,63 / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 6-4 6-3 – 1000

Ove nedelje ubacujemo i ATP turnire u jednačinu. Imamo tri turnira i krećemo od Tokija koji je ove godine doveo sjajnu ekipu igrača.

Jedan od jačih igrača je svakako Aleksander Zverev koji igra protiv Džordana Tomsona u okviru prve runde. Zverev je favorit sa kvotom 1,30.

Zverev je imao sjajne turnire u Kini. Titula u Čengduu, polufinale Pekinga i onda očekivano rano ispadanje u Šangaju. Svi ovi turniri su se igrali jedan za drugim i negde je Zverev morao da pukne. Nakon ove dobre serije za očekivati je da će Zverev padati sa formom, jer nije realno da igra na tako visokom nivou u kontinuitetu. Ono što je simptomatično za njega jeste da sporo ulazi u turnire i to nas raduje.

S obzirom da se igra u dvoranskim uslovima koji su po pravilu brzi, servis igra ulogu i to je još jedna stvar koja nas raduje.

Protivnik Zvereva je Tomson koji voli takve uslove, jer igra napadački tenis. Zverev je ove godine postavljen 21 puta kao nosilac i čak 18 puta je ispoštovao naš sistem klađenja.

Feliks Ože Alijasim – Aleksandar Vukić 22,5+ 1,75 / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 7-6 6-7 6-2 +750

Feliks je možda i najveće razočaranje ove godine. Prošla sezona je bila iz snova. Igrao je na visokom nivou tokom cele godine, a ovaj pad iz ove godine ne može se objasniti.
Ne može da dobije gotovo nikog, a i kada dobija onda dobija veoma tesno. Konkretno, ovde je danas postavljen za favorita sa kvotom 1,50 i to je jasna naznaka o čemu se radi.
Feliks je veliki overaš. Na 19 njegovih mečeva je viđen barem jedan produženi set, a odigrao ih je 34. Pošto je postavljen za nosioca treba istaći i da je ove godine 16 puta bio nosilac i da je 13 puta došao bar jedan over u prve tri runde.

Tomi Pol – Daniel Altmajer 20,5+ 1,67 / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 3-6 6-2 6-1 +670

Tomi Pol jedan ne tako drag igrač u našim očima. Nikada niste na čisto sa njim, jer igra od sjaja do očaja. Bukvalno definicija one čuvene rečenice, kakvog raspoloženja ustane tako će i igrati.

Danas je postavljen za favorita sa kvotom 1,25 što nema nikakvog smisla, jer ima samo četiri pobede na poslednjih 10 mečeva .

Ne opravdava ovu kvotu svakako i probaćemo ga over, jer je kao nosilac ove godine igrao 22 puta i 17 puta je barem jedan njegov meč otišao u over.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje