subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 17. jul

Članak otvarati do 16:00


Došli smo i do samog kraja turnira u Njuportu koji je za nas bio veoma dobar. Za titulu igraju Kazahstanac Aleksander Bublik i Amerikanac Maksim Kresi.

Zanimljivo, kladionice su ulogu favorita predale Bubliku sa kvotom 1,65. Iskreno, mi smo očekivali da to bude u egalu, ali šta je tu je. Margina za gemove očekivano postavljena na maksimalnih 25,5.

Mi ovde idemo u smeru u overa, a sve zavisi od jednog igrača, a to je naravno Bublik. Bublik je sklon egzibicijama i ludorijama i generalno nije igrač na kojeg se treba kladiti u kontinuitetu. Ipak, ovo je finale i za očekivati je da će igrati ozbiljno za titulu.

Konkretno, Bublik u finalima ima skor 11:5, ali postoji jedna velika začkoljica. Od ovih 11 pobeda 10 je došlo na čelendžerima. On ima samo jednu ATP titulu i to onu iz Monpeljea 2022. godine kada je dobio Zvereva. Pre toga zaređao je četiri poraza, a jedan je bio baš u Njuportu od Iznera.

Ako bi gledali njegove partije igrao je zaista dobro. Uspeo je da dobije Marija, jedinog igrača koji bi riternom mogao da mu naudi. Uspeo je da odoli njegovom miksovanju i dobije taj meč relativno lako. Nakon toga je počistio Kublera i eto ga u finalu.

Što se Kresija tiče, on je nastavio tamo gde je stao od kada je startovala sezona na travi. Jako dobar i neugodan igrač. I on ume da uđe u te žute minute, ali mnogo manje od Bublika.

Kresi je ove sezone igrao dva finala i oba izgubio. Jedno od Nadala na pripremnom turniru u Melburnu 7:6 6:3, a drugo od Frica u Istbornu 6:2 6:7 6:7. Oba meča su išla u over i u oba meča je Kresi bio skoro pa izraziti autsajder.

Mi ovde očekujemo veliku borbu, jer Bublik ima samo jednu titulu, a Kresi nijednu. Verujemo da će servis raditi posao o da će ovaj meč otići u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 23,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Kresija 2:6 6:3 7:6 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje