petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 17. Septembar

Članak otvarati do 20:00


Ovog vikenda na programu je Dejvis kup. Ima zaista sijaset mečeva, no nije se dalo sve to ispratiti. Bilo je sigurno mnogo grešaka kladionica, jer ne mogu oni oni sve ispratiti nema šanse.

Meč koji je nama posebno zanimljiv odigraće se u Peruu gde ovaa selekcija dočekuje Čile. Meč koji mi pratimo odigraće Huan Pablo Variljas i Nikolas Jari. Kladionice su postavile egal kvote, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ovde očekujemo jednu rovovsku bitku. Ova dvojica imaju dosta odigranih mečeva međusobno i gotovo svi su bili dramačni. Ko prati naše predloge zna da Jarija igramo kad god stignemo. On je jedan od zvahvaljnih igrača za juriti over. Ima sjajan servis i teško mu je oduzeti servis, ali je isto tako loš na riternu i treba mu 101 šansa da napravi brejk.

Statistika kaže da je u dosadašnjem delu sezone Jari odigrao 42 meča u dva odigrana seta i da je 29 otišlo preko današnje margine. To dovoljno govori koliko je odličan za igranje overa.

Uslovi u Južnoj Americi su veoma teški za igranje i servis dolazi do izražaja. U skladu sa tim očekujemo da Jari igra na standardnom nivou što bi trebalo da nam donese jedan egal meč kroz tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Variljasa 7:6 1:6 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje