četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 18. Avgust

Članak otvarati do 19:00.


Neverovatan dan je za nama. Imali smo dve opklade i obe su bile void, jer je došlo do predaje. Kecmanović je pak mogao da stisne zube i odigra do kraja, dok je Simona Halep predala bez borbe.

Danas opet u prvom planu ženski deo turnira. Muškarci su zaista pokazali da su nepouzdani i da se iznenađenja ređaju kao na traci. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Veronika Kudermetova i Ajla Tomljanović.

Kladionice su prednost dale Kudermetovoj. Njena pobeda se plaća kvotom 1,60, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Trebao bi biti dobar meč u najmanju ruku. Juče smo ukazali Kudermetovoj poverenje protiv Halep, ali do tog meča nije ni došlo. Kudermetova je odigrala sjajan meč protiv Krejčikova i to je bilo to.

Što se Tomljanovićeve tiče jako dobar tenis u Sinsinatiju. Zbog nešto slabijeg ranka morala je igrati kvalifikacije, a u glavnom žrebu dobija Tausend i Badosu. Taj meč protiv Badose je bio baš baš dobar i pokazatelj da Ajla u ovom trenutku ima samopouzdanja. To se posebno odnosi na servis koji je radio sjajan posao protiv tako dobre defanzivne igračice kakva je Badosa. Da, bilo je oscilacija na startu meča, ali je sve to predbrodila i na kraju dobila uprkos izgubljenom prvom setu.

I ovde igramo na kartu servisa. Obe se mogu pohvalititi sasvim solidnim početnim udarcem. Ovi tereni u Sinsinatiju su znatno brži od onih iz Toronta i to će se danas videti. Biće i ovde malih oscilacija, verujemo sa obe strane i to bi trebalo da bude dovoljno da ovaj meč ode u over.

Ne tako davno, ove dve igračice su igrale u Montralu i tada je meč otišao u treći set.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,73

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Tomljanovićeve 3:6 7:6 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje