četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 18. Oktobar

Članak otvarati do 16:30.


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

16:30 Kazauks – Lestien  over 22 1.65 Meridian / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 2-6 4-6 igramo krug 2

* Ako bude tačno 22 vraća se ulog. 

Francuski derbi u Italiji između Kazauksa i Lestiena. Iako je Lestien nosilac i bolje rangiran na ATP listi, kladionice su stavile egal kvote, što je potpuno u redu. Ovo je jedan poprilično izjednačen meč. Ono što je zanimljivo jesta da ova dva nikada nisu igrali jedan protiv drugog. Obojica su prošli lako prvu rundu i sa određenim samopouzdanjem idu dalje.

Ono što krasi obojicu jesu oscilacije. Ne verujemo u to da će jedan dominirati tokom celog meča, a sve što nam treba jeste da protivnik iskoristi žute minute kod ovog drugog.

Margina jeste nesto viša, ali šta da se radi. Nisu ni kladionice lude.

19:30 Rune – Kecmanović 21.5+ 1.60 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 6-7 2-6 -1000

Sta se desilo sa mlađanim Runeom to samo on zna. Od Vimbldona pa na ovamo ima deset odigranih mečeva i verovali, ili ne samo jednu pobedu protiv Feliksa u Pekingu. Neverovatno loš ritam kod Runea koji se ne može objasniti. Povrede nije bilo, nekih većih problema nema tako da samo on zna šta se zbiva u njegovoj glavi.

Zbog toga su danas egal kvote protiv Kecmanovića koji takođe ne igra onako kako se očekuje od njega. Ima potencijala srpski teniser, ali kao i kod većina sportista sa ovog prostora fali one želje za pobedama nakon zarade velike količine novca.

Nema ovde favorita, a s obzirom kako igraju i jedan i drugi teško je zamisliti da će neki od ove dvojice dobiti rutinski meč.

Rune je ove godine postavljen za nosioca 17 puta i 12 puta je došao barem jedan over u prva tri meča.

19:30 Delbonis – Meligeni Alveš 21.5+ 1.72 Soker / Krug 2 ulog 2000

Rezultat: 6-1 6-3 -3000

Ovi čelendžeri po Južnoj Americi su se pokazali kao najjači turniri. Tu nema spora. Do sada od osam nosilaca dva su zbog povrede odustali od turnira, a prva četiri su odradili posao. Trebao je i Meligeni Alveš još juče da odradi posao. Brazilac je imao srecć, jer je igrao protiv Nirmajera. Prvi set je završen rezultatom 7-5, Austrijanac je potom napravio brejk na startu drugog seta i naprasno se ugasio. Meligeni je vezao šest gemova i dobio meč.

Danas bi trebao da ima dosta teži posao, jer igra protiv domaćeg Delbonisa koji za razliku od Nirmajera zna da čuva svoj servis. Sve što smo rekli u prethodnoj najavi i dalje važi. Meligeni je prosek i protiv njega se može. Do sada je 7 puta bio nosilac i 6 puta je bar jedan njegov meč u prva tri kola otišao u over.

23:00 Komesana – Navone 20.5 + 1.75 Meridian / Krug 2 ulog 2000

Rezultat: 3-6 6-3 4-6 +500

Poslednji za danas je moćni Komesana. Komesana je juče odradio Italijana Bonadija poprilično lako. Držao se Italijan jedno vreme, no jednom kad ga je probio Komesana to je bio kraj. No to nas ne treba da plaši. Komesana je i dalje prosečan igrač na ovom nivou, a ovo će biti drama kakva jos nije viđena. Dva igrača koji forsiraju duge relije i koji nemaju jake servise. Milion brejkova u najavi i nadamo se da ide u tri seta.

Ove godine su igrali tri puta i dva meča je otišlo u over, a zanimljivo je da je Navone (danas autsajder sa 2.70) dobio dva meča. Komesana ove godine deset puta nosilac i čak osam puta se desilo da barem jedan njegov meč u prve tri runde ode u over.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje