petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 18. Oktobar

Članak otvarati do 18:00.


U okviru prvog kola WTA turnira u Gvadalahari snage će odmeriti Poljakinja Magdalena Freš i Kazahstanka Julija Putinceva. Favorit u ovom duelu je Putinceva sa kvotom 1,57 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ovde imamo sličnu situaciju kao juče sa Kublerom i Garinom. Kladionice favorizuju jednog igrača/igračicu, a da on/ona nema pokriće za tu kvotu. Putinceva u poslednjih pet mečeva ima četiri poraza, pa se mi pitamo po čemu je to ona favorit?

Freš je ovde igrala kvalifikacije i prošla ih je relativno glatko. Ruku na srce protivnice nisu bile elitne, ali pobede su pobede. Bilo je određenih oscilacija u skladu sa WTA turom, no na kraju kada se sve sabere i oduzme položila je test, barem kod nas.

Mi ovde vidimo dramu. Putinceva je generalno bolja i iskusnija teniserka, ali kao što smo već rekli dok ne vidimo nešto od nje ne možemo joj verovati. Ono što zasigurno znamo, a vezano je za igru Putinceve jeste njen očajan servis. Ona je jako niska devojka i zbog toga joj je servis jako slab. Početnim udarcem ne stvara gotovo nikakvu prednost i to protivnice koriste.

Ako pogledamo samo poslednjih pet mečeva, Putinceva je zbirno dala 53 brejk lopte, što je apsolutni fenomen čak i za ženski tenis. Šta nam ovo govori? Govori nam da će Freš sigurno imati prilike da se vrati u meč i ako eventualno loše krene.

Biće ovde svega, biće ono klasično nerviranje za svaki poen, no to je tenis i mi smo na to već navikli.

Predlog za klađenje: Više id 20,5 gemova 1,70 (Meridian) / Soker 1,67

 

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Freš 6:3 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje