petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 18. Septembar

Članak otvarati do 15:00


Došli smo i do kraja ove fenomenalne nedelje. Danas su na programu finalni mečevi na turnirima u Čenaju i Portorožu, a finale koje mi pratimo je ono iz Čenaja. Snage će odmeriti Magda Linet i Čehinja Linda Fruhvirtova.

Kladionice su za favorita postavile Magdu Linet sa kvotom 1,40, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Slično kao pre neki dan protiv Rebeke Marino i za ovaj meč smatramo da su kladionice malo preterale sa favorizovanjem Poljakinje. U tom meču protiv Marino, to je bio pravi test koji jeste Linet položila, ali bilo je borbe. Juče je eto Linet imala sreće, jer joj je Svan posle samo tri odigrana gema predala meč. Verovatno se kladionice vode i time.

Prateći ove turnire pratili smo naravno i Fruhvritovu. Ono što možemo reći jeste da je devojka pravi fajter. Igra devojka do poslednje lopte i to treba znati ceniti. Ne sumnjajte da će danas datai sve od sebe da dođe do titule.

Ponavljamo, finale sa sobom donosi određenu dozu pritiska. Linet činjenica ima više iskustva u ovakvim mečevim, ali ta finala koja je ona igrala nikada nisu bila jednosmerna. Uvek je bilo drame i ne vidimo zašto to ne bi bio slučaj danas.

Ne zaboravimo, ove dve teniserke su odmerile snage nedavno u Klivlendu i Linet je slavila sa 7:6 6:4, neka se ponovi sličan scenario.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Fruhvirtove 4:6 6:3 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje