subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 19. Avgust

Članak otvarati do 18:30.


Danas su na programu mečevi četvrtfinala na mastersu u Sinsinatiju. Meč koji ćemo mi pomno pratiti odigraće prvi reket sveta Danil Medvedev i domaći Tejlor Fric. Kladionice su prednost dale Medvedevu sa kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Ako uzmemo u obzir da je Medvedev prvi teniser sveta ova kvota na njegovu pobedu je previsoka. To je znak da kladionice baš i ne veruju Rusu i misle da Fric ovde može nešto da napravi. Mi pak imamo drugačije mišljenje. Svaka čast Fricu na napretku koji je ostvario u poslednjih godinu i po dana, ali igrački gledano on nema čime da pobedi Medvedeva.

Da bi Fric dobio ovaj meč Medvedev mora sam sebe da uništi, a ne verujemo da će se to desiti.

Fricovo najjače oružje je svakako servis. Pored servisa tu se izdvaja i forhend. MOra se istaći da je dosta napredovao sa kretanjem, ali i bekendom.

Kladionice su impresionirane njegovim pobedama nad Kirjosom i Rubljovim. Ko je gledao meč protiv Kirjosa bilo mu je jasno da Australijanac želi da izgubi, jer ima problema sa povredom i umorom. Što se Rubljova tiče, on je više od pola meča bio povređen. Fric prosto nije impresionirao, a danas ga čeka veći test.

Takođe, treba istaći jednu stvar koja pomenuta dvojica nemaju. Medvedev je za dva koplja jači kada je defanziva u pitanju. Danas će Fric morati mnogo više da radi za svaki poen i to će biti ključ meča. Verujemo da će Rus uspeti da izvuče greške od protivnika i dobije ovaj meč.

Predlog za klađenje: Medvedev dobija sa tri i više gemova razlike (u slučaju da bude tačno 2 ulog se vraća). – Rezultat 7:6 6:3

Opcija 2: Medvedev dobija sa dva i više gemova razlike 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje