subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje 2 – 16. Februar

Članak otvarati do 18:00


Svakako jedan od zanimljivijih teniskih mečeva odigraće se danas u Roterdamu. Već u osmini finala snage će odmeriti Stefanos Cicipas i Janik Siner. Blaga prednost od kladionica ide Cicipasu sa kvotom 1,60 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Cicipas je odigrao jedan meč u Roterdamu, prvi još od Melburna. Dobio je Rosuvorija kroz dva seta, a moglo je biti potpuno drugačijie. Mladi Finac je imao brejk prednosti, servis pri 5-4 no tu je stao. Ruka se stegla, Cicipas to iskoristio i kasnije priveo meč kraju. Jasno je kao dan da nije na top nivou, no iz meča u meč će biti bolji.

Siner u Roterdam dolazi sa titulom iz Monpeljea. Očekivano, nakon titule uvek ide mučenje na sledećem turniru. Boncija je dobio kroz tri seta, ali treba istaći da se nije sumnjalo u njegovu pobedu.

Ovde vidimo baš veliku borbu. U ovom trenutku su ovo dva egal igrača. Apsolutno izjednačeni u svakom segmentu igre. Obojica imaju dobre servise, obojica su agresivni i ako servis bude bio u pristojnim % onda će ovo otići u over.

U Melburnu su odigrali meč u pet setova, pa neka ovaj bude u tri tesna.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Cicipas – Siner 4-6 3-6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje