petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje 2 – 26. Septembar

Članak otvarati do 15:00


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

15:30 Dostanić – Rikard 21,5+ 1,72 Soker / Krug 1 1000 din

Čelendžer u Čarlstonu je u pitanju. Snage će odmeriti Stefan Dostanić i Aleksander Ričard. Egal kvote, a margina za gemove postavljena na 22,5.

Rikard je glavni razlog za over, jer je prava mašina za dramatične mečeve. Klasičan panj koji ima jako dobar servis, ali isto toliko loš ritern. Kada se ta dva spoje dobijemo tesne i neizvesne setove bez mnogo brejk lopti.

Statistika kaže da je odigrao 42 meča ove sezone i da je čak 27 išlo preko današnje margine. Nebitno o kojoj se podlozi radi. Takođe, kada god je bio postavljen za nosioca uglavnom je opravdao tu ulogu kroz naš sistem. Konkretno nosioc je bio na šest turnira i pet puta je ispoštovao naš metod klađenja.

Rezultat: 6-4 6-4 -1000

17:00 Aleksis Galarnau – Etan Kvin 20,5+ 1,67 Soker / Krug 1 1000 din

Ovo je potencijalna mina tako da budite oprezni. Ovde imamo Galarnaua kao favorita sa 1,40 kvotom. Kanađanin je prethodne nedelje igrao finale čelendžera u Kolumbusu koje gubi. Protivnik Kvin u fazi raspadanja, ima 5-6 poraza u nizu i sve zove na čistog 1.

Ipak, treba biti oprezan. Uglavnom nako poraza u finalima čelendžera ovi čelendžer igrači klonu duhom. NIsu oni navikli da igraju iz nedelje u nedelju, pa ne verujemo da će od prve runde ove nedelje biti u razbijačkom modu.

Takođe, Kvin činjenica gubi, ali mahom su to bili tesni mečevi. Uglavnom preko ove margine.
Galarnau je klasičan polaznik američke škole tenisa. Jak servis i forhend. Dosta slabiji ritern. Važi za overaša i to velikog. Kada je postavljen za nosioca uglavnom ide u over. Konkretno, ove godine je bio devat puta nosilac i na sedam turnira je došao barem jedan over u prve tri runde.

Rezultat: 2-6 6-7 +670

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje