subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 2. Maj

Članak otvarati do 20:00


Još jedan meča sa WTA turnira u Madridu nam je na pameti. Snage će odmeriti Rumunka Irina Kamelija Begu i Grkinja Marija Sakari.

Sakari kao deveta teniserka sveta mora biti favorit, ali i kvote govore da ovde može biti svega. Pobeda Grkinje se plaća kvotom 1,67 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Jako jako težak meč u najavi. Rumunke tradicionalno igraju dobar tenis u Madridu. POvezanost je u tom što Jan Cirjak drži ovaj turnir, tj on je vlasnik. Između ostalog, ista ova Begu je u zenitu karijere dva puta dolazila do četvrtfinala. To nije slučajnost.

Na putu ka ovom meču dobila je Muhovu, Rodžers i Samsonovu bez izgubljenog seta. Zaista, dobar tenis. Bez oscilacija koje su u ženskom tenisu normalnost.

Što se Sakari tiče jako bledo ti izgleda. Jeste juče dobila Badosu relativno lako, ali to je više bio produkt loše igre Badose nego neke bajne igre Sakari. Sakari je pre toga meča igrala jako tesne mečeve protiv Aranče Rus i Rebeke Masarove. Slab joj je bio servis i statistika kaže da je u tim mečevima zbirno dala 27 brejk lopti. To znači da se protiv nje i te kako može.
Ponavljamo, nije slučajno to što je kvota 1,70. Kladionice gledaju WTA rank i ovaj put on ne igra ulogu kod njih. Mi očekujemo dramu.

Predlog za klađenje: Više od 20,,5 gemova 1,67

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Sakari 6-7 6-4 6-2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje