subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 20. Februar

Članak otvarati do 15:00


I ove nedelje teniska ponuda je sjajana pa ćemo to pokušati da iskoristimo. Ove nedelje su na programu čak tri ATP turnira, a meč koji nam je zapao za oko odigraće se u Čileu.

Snage će odmeriti dva Argentinca Tomas Ečeveri i Huan Ignasio Londero. Kladionice su blagu prednost dale Londeru sa kvotom 1,60, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Nema ovde mnogo polemisanja. Londero je dosta bolji igrač kada je ATP tur u pitanju. Ečeveri je ove sezone pokušao da se nametne na ATP turu, ali prosto ne ide. U Kordobi je ispao od veoma lošeg Milojevića. Nakon toga dobio Popka i Kolara u kvalifikacijama za Buenos Ajres da bi nakon toga ispao odmah u prvoj rundi od Munara.

Te pobede nad Popkom i Kolarom i nisu vredne pomena, jer je poznato da obojica nisu ljubitelji šljake i mnogo bolje se snalaze u Evropi. Nakon toga Ečeveri lagano pada u prvom kolu Rija od Galan Riverosa.

Sa druge strane ne može se ni Londero pohvaliti nekim bajnim rezultatima, ali je za razliku od Ečeverija imao dosta teže protivnike. Dva puta je gubio do Ramosa koji je osvojio jednu titulu na ovoj turneju. Uspeo je Londero da dobije neke solidne šljakaše kao što su Baena, Taberner i Martinez.

Ovde je prošao kvalifikacije veoma lako da nije izgubio set.

Prosto, Londero je na ATP turu jači i iskusniji i mi dajemo prednost njemu. Kvota na njegovu pobedu je 1,60 i to se ne može singlati, ali mi pojačavamo sa malim hendikepom od 1,5 gemova.

To znači da Londero mora dobiti sa dva i više gemova razlike. Dobra stvar je što se taj hendikep može pokriti čak i ako izgubi set.

Predlog za klađenje: Londero dobija sa dva i više gemova razlike 1,70
Sigurnija opcija: Pobeda Londera 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Londera 4-6 6-4 7-5

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje