utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 20. jul

Članak otvarati do 16:30.


Danas nešto slabija ponuda, ali i bolje što je tako. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Lorenco Museti i Emil Rusuvori. U pitanju je meč drugog kola turnira u Hamburgu.

Zanimljivo, kladionice su ovde postavile Musetija za favorita. Mi se sa tom činjenocom apsolutno ne slažemo, jer smatramo da bi Rusuvori trebao biti favorit, ili da barem kvote budu u egalu. Ovde imamo onaj klasični value tip koji treba da se oproba.

Museti ničm nije zaslužio da bude favorit. Dosta se mučio protiv Lajovića i realno gledano taj meč je trebao da izgubi. Ipak, imao je sreće da je Lajović baš u kanalu što se forme i samopouzdanja tiče te je na kraju nekako dobio.

Igra Musetija nije ubedljiva. Za igrača koji teži da igra na šljaci mnogo se oslanja na forhend. Bekend koji udara sa jednom rukom je veoma slab i tu ga iole jači igrači napadaju.

Što se Rusuvorija tiče dobio je Švarcmana. Da, Švarcman možda nije u nekoj bajnoj formi, ali treba ga dobiti i takvoj. Omaleni Argentinac je veliki borac i pobeda nad njim nikada nije poklonjena. Ako je uspeo da se nadigrava sa njima sa osnovne linije onda će sigurno moći isa Musetijem koji sigurno nije tako jak u polju kao Švarcman.

Biće ovde drame sigurno, ali kao što smo rekli Museti ne može biti favorit i mi ćemo to pokušati da naplatimo.

Predlog za klađenje: Rusuvori ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,78

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstveu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Musetija 6:4 7:5

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje