petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 21. Februar

Članak otvarati do 12:30


I ove nedelje čak tri ATP turnira i dva WTA. Pregršt parova, no to nekada i nije dobro, jer čovek ne zna šta prvo da pogleda.

Meč koje je nama zapao za oko odigraće se u Dohi. Snage će odmeriti Talon Griekspor i Kventin Halis. Blaga prednost kladionica ide Grieksporu sa kvotom 1,60 dok je margina postavljena na 22,5.

Slagali bi ako bi rekli da je ok kvota kad nije. Realno ovde treba biti 1,7 na Talona no i dalje vredi probati. Talon igra više nego pristojan tenis za sada. Osvojio je Punte, u Australiji igrao treće kolo gde ga dobija Cicipas i nakon toga očekivano u Roterdamu stiže do polufinala gde ga dobija Janik Siner koji je pre toga osvojio Monpelje i kasnije igrao finale u Roterdamu. Za kvalitete Holanđana ne moćže se više tražiti od Talona.

Što se Halisa tiče biće ovo treća uzastopna nedelja kako igra tenis i umor se kod njega akumulira u kontiuitetu. To smo rekli još u onom meču kada je igrao protiv Botika. Igrao je prvo Monpelje, pa je kao LL upao u glavni žreb Roterdama i sada igra u Dohi. Mnogo tenisa, mnogo drame i čini se da njegov kvalitet tenisa pada uz dana u dan, što je očekivano. No i pored svega toga Francuz može biti zadovoljan.

Mi moramo prednost pružiti Grieksporu, jer je pre svega svežiji i igra sa puno samopouzdanja. Ne možemo ignorisati činjenicu da Halis kroz karijeru ima očajan skor protiv top 50 igrača na betonu. Do sada je odigrao 14 takvih mečeva i dobio samo dva. Nedavno je dobio Fokinu, mnogo teže nego što rezultat to pokazuje, a davno pre toga je dobio Ivu Karlovića naravno kroz taj brejk lutriju.

Predlog za klađenje: Pobeda Griekspora 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Griepskora 7:6 4:6 7:6 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje