utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 21. Septembar

Članak otvarati do 16:00.


Ostao je još Delien od ovih nosioca u Antofogasti. Generalno dobar turnir, ali falilo je i malo sreće da to bude još bolje. Dakle Delien, sve što je rečeno u prvoj najavi važi i za ovaj meč. Jedan od kriminalnijih igrača. Na čelendžerima i napravi nešto, ali isto tako dosta i kiksa. Prethodne nedelje je na primer izgubio od Kolarinija čija se pobeda plaćala kvotom 10. Neverovatno, ali istinitno i još jedan pokazatelj da je na čelendžerima sve moguće.

Delien je odigro dobar meč protiv Gilberta Kliera. Rano je napravio brejk i tako slomio otpor protivnika već na startu. Ipak, taj meč treba uzeti sa dozom rezerve, jer je Klier fjučers igrač. Trenutno je 608. teniser sveta i za njega je plasman u glavni žreb čelendžera uspeh po sebi.

Danas će Delien igrati protiv dosta jačeg protivnika. Jeste kvalitetniji i od njega, ali opet Reis je pokazao solidan tenis u poslednje vreme. Kada je jači od protivnika to rešava lagano, a kada gubi onda prodaje skupu kožu. Tako je gubio od Sakamota, Huertasa i Tomića, sve kroz tri seta.

Kao što smo rekli bolji je Delien, ali daleko je on od neke bajne igre. Uslovi u Antofogasti su zaista čudni i doprinose da se igrači ne osećaju sto posto spremno. Verujemo da Reis ovo može da zakomplikuje, a svakako ne bi bilo iznenađenje kada bi Reis i dobio.

Predloga za kladjenje: 20.5 + 1.83 Krug 2 ulog 2000

Rezultat: 6-3 6-7 5-7 + 660

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje