četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 22. Jun

Članak otvarati do 13:30


Nakon dana pauze nastavljamo sa predlozima. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Talon Griekspor i Aleks Molčan. Favorit u ovom meču je Griekspor sa kvotom 1,65, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Ova dvojica su igrali prošle nedelje i tada smo tipovali na Grieskpora. Gledali smo onaj ludi taj brejk koji je Griekspor nekako uspeo da dobije, a posle toga Molčan je pao.

Ono što je zanimljivo jesu kvote. Griekspor je u tom pomenutom meču bio veći favorit, tako da bez obzira na pobedu kladionice izglega ne veruju Holanđaninu, ali mi da.

Ne može se ništa Grieksporu zameriti na ovom mečevima na travi osim možda riterna koji je baš slab. Ipak, kada je gubio mečeve gubio je od realno gledano boljih igrača, a i tada je skupo prodavao kožu. U Hertogenbošu ga dobija Feliks kroz dva tesna taj brejka. U Haleu ga dobija Agut veoma teško sa 2:1.

Sjajno servira Holanđanin, a opet kažemo jedina mana je taj ritern koji je baš loš.

Što se Molčana tiče on se i dalje traži na travi. Daleko manje ima iskustva. Jeste dobio Kecmanovića koji je bio veliki favorit, ali ni Kecmanović se ne može pohvaliti nekom igrom na travi. Možda su zbog toga kladionice digle malo kvotu na Griekspora.

Sve u svemu Griekspor je sigurno favorit i po svemu prikazanom treba mu ukazati poverenje.

Predlog za klađenje: Pobeda Griekspora 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Griekspora 0:6 6:4 7:6 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje