utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 22. Oktobar

Članak otvarati do 20:00.


Polufinale WTA turnira u Gvadalahari donosi duel između Beloruskinje Viktorije Azarenke i Amerikanke Džesike Pegule. Prema kladionicama, favorit u ovom duelu je Pegula sa kvotom 1,50 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Pogledali smo WTA rank pre ovog meča i gle čuda Pegula je top 10 teniserka. Moramo priznati Peguli za sve rezultate ove sezone, ali nekako je tiho došla do tog mesta. Nema titula, nema velikih rezultata, ali ima kontinuiutet i za to joj svaka čast. Zbog toga je favorit i kladionice su generalno gledano dobar posao odradile.

E sad, Azarenka igra baš dobar tenis ove nedelje. U prvom kolu predala joj je Badosa koja je pukla prvi set sa 6:2. Nakon toga je dobila Medison Kiz sa 2:1, a trebalo je biti 2:0, a nakon toga je dobila malu Koko Gof takođe sa 2:1. Bilo je oscilacija u skladu sa ženskim tenisom, ali svekupuno to je izgledalo jako jako dobro.

Pegula takođe nakon polufinala San Dijega dolazi i ovde do polufinala. Kao što smo već rekli ima kontinuitet, retko kiksa i to se mora poštovati.

Mi vidimo jedan baš egal meč. Servis u Gvadalahari ima ulogu zbog nadmorske visine. Azarenka je pokazala dobar tenis i u najmanju ruku može da parira Peguli barem u jednom setu, koji ako ode u produžetak onda će doći i over.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,73 Soker – Rezultat 6:7 1:6

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje