petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Tenis – Predlog za klađenje – 22. Oktobar

Kladionice polako počinju da redukuju kvotu. Članak otvarati do 18:00


Četvrtfinale turnira u Antverpenu donosi duel između Amerikanca Brendona Nakašime i Argentinca Dijega Švarcmana. Prema kladionicama blagi favorit za prolaz u polufinale je Švarcman, čija se pobeda plaća kvotom 1,70, dok je margina postavljena na 22,5.

Ova kvota na pobedu Švarcmana neće ostati još dugo. Kladionice su očigledno uvidele svoju grešku i počele polako da obaraju kvotu.

Činjenica je da Švarcman nema bog zna kakve rezultate u dvorani kroz karijeru, ali jučerašnji meč protiv Endija Marija je pokazao da je motivisan i da može da igra dobro čak i dvorani. Ono što je posebno impresioniralo jeste njegov servis koji je realno gledano najslabija tačka u njegovoj igri. Švarcman je pružio samo tri brejk lopte i dva brejka, što je odlično za njegove standarde. Sa druge strane u svom stilu je iznudio 10 brejk lopti i napravio je tri brejka i na kraju slavio sa 2:0.

Izgleda dobro na fizičkom planu, motivisan je i to je ono što je najbitnije.

Ono na šta mi ovde idemo jeste defanziva Švarcmana. Da, možda je suludo uzdati se u defanzizu u dvorani, ali to će biti ključ. Endi Mari bez obzira na probleme sa povredama i dalje ima moćan prvi servis, a Švarcman je to vraćao kao od šale. Ukoliko uspe barem malo da upasivi servis Nakašimi, Švarcman će biti dosta bliži pobedi, jer u nekim dužim razmenama Amerikanac nema mnogo šansi.

Juče je Nakašima imao dosta naporan meč protiv Laksonena i jedva je dobio, danas ga čeka još teži posao.

Predlog za klađenje: Pobeda Švarcmana 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 4-6 2-6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje