četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 24. Avgust

Članak otvarati do 20:30.


Botik Van De Zandšulp nas je bez većih problema juče ispoštovao i danas ćemo mu takođe ukazati poverenje.

Njegov današnji protivnik biće Španac Haume Munar. Kladionice su Botika postavile za favorita sa kvotom 1,65, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Opet čini se kladionice daju preveliku kvotu na Botika i mi ćemo to pokušati da iskoristimo. Juče je kvota na Botika do početka pala na 1,50 i danas će verujemo biti isti slučaj.

U ovom meču mišljenja smo da će Botik do pobede doći mnogo lakše nego protiv Griekspora. U čemu je caka? Caka je u tome što Munar ima veoma slab tenis i defanzivan pristup tenisu. Obe stvari ne idu uz ove brze terene. To znači da će sve u ovom meču zavisiti od Botika, a kada je tako mi uvek prednost dajemo igraču koji napada.

Kao što smo već rekli Munar ima baš loš servis i Botik će mnogo lakše dolaziti do brejk lopti. Naravno, biće mnogo više igre u polju, jer je Munar u tom segmentu igre mnogo bolji od Griekspora, ali pitanje je kakav će to efekat imati zbog stila koji on gaji.

Po pravilu, Munar se zabija 2-3 metra iza osnovne linije i gleda da sve vraća. Botik ima dobru servu, ima agresivnu igru i realno gledano bliži je pobedi.

Predlog za klađenje: Pobeda Botika 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Botika 6:3 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje