četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 23. Avgust

Članak otvarati do 20:00.


Ovi turniri pred grend slemove su generalno loši za kladioničare, jer su puni iznenađenja. Ipak, na ovom turniru u Vinston Salemu oni najbolji gotovo da ne igraju, a ovaj predlog prosto nismo mogli da preskočimo.

Radi se o holandskom derbiju. Snage će odmeriti Talon Griekspor i Botik Van De Zandšulp. Zanimljivo, kladionice su samo blagu prednost dale Botiku sa kvotom 1,70 i to je po nama velika greška.

Botik je u poslednje vreme mnogo napredovao. Ušao je među prvih 30 i može mu se verovati. U poslednje vreme ne beleži bajne rezultate, a razlog je veoma loš žreb. U Montrelu mu je rano došao Nori, a Sinsinatiju Medvedev. Obojica top 10 igrači no i protiv njih Botik je igrao više nego pristojan tenis.

Sa druge strane Griekspor nakon one nenormalne serije na čelendžer turnirima seli se na ATP tur i naravno doživljava pad. Jedno su čelendžeri, a drugo ATP tur. Ovde je morao da igra kvalifikacije i ono što je prikazao nije oduševilo. Uspeo je da izgubi set protiv jednog Pervolarakisa, O Konel ga je dobio u dva taj brejka, ali je eto imao sreće kao laki luzer da upadne u glavni žreb gde dobija Tara Danijela veoma tesno.

Ono na šta mi igramo jeste sposobnost da Botik produži poen i natera Griekspora na udarac više. Griekspor jer očajan riterner. To će vam potvrditi sve moguće statistike. I kada dođe do brejk lopti treba mu mali milion šansi, tako da bi Botik trebao relativno lako da uzima svoje gemove.

Botik je solidan defanzivac i realno gledano u polju bi morao da nadigra Griekspora. Jedina bojazan su njegove ambicije na ovom turniru, no ovih 1,70 na njegovu pobedu ne smemo da propustimo pa neka izgubi glatko sa 2:0.

Predlog za klađenje: Pobeda Botika 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Botika 7:6 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje