sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 23. Jun

Članak otvarati do 16:00


Nastavljamo sa teniskim predlozima. I dalje smo na Majorci i dalje je naš glavni junak Talon Griekspor. Holanđanin će odmeriti snage sa švajcarskom senzacijom Antoanom Belijerom.

Griekspor je favorit sa kvotom 1,25 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Činjenica je da Griekspor dobija i danas ispoštuje gotovo svaki put kada ga odigramo. No, ova kvota nema smisla i samo bi je budala mogla igrati. Griekspor sve mečeve dobija veoma tesno i gotovo svi mečevi mu idu u over.

Računica je jasna. Servis će ga kad tad krenuti i imaćemo brze gemove i na riternu će biti jako jako loš i to donosi gemove i protivniku. Neverovatno je koliko mu je potrebno prilika da bi došao do brejka, zaista neverovatno.

Što se Belijera tiče čovek igra turnir života. Ovde je zabeležio prvi pobedu na ATP turu, a juče je dobio ni manje ni više nego Pabla Karenja Bustu. Da, Španca nije mnogo zanimao ovaj meč, ali igra koju je Belijer prikazao bila je veoma dobra.

Krasi ga veoma dobar servis i volej. Nema kod njega mnogo polemike. Ide na mreži i to je to. Velika prednost je što servira levom rukom, a to znači da će bar 90% servisa ići na očajan bekend Griekspora.

Belijer je pun samopouzdanja. Sigurno će „poginuti“ da ovde stigne što je dalje moguće. Griekspor kao što smo već rekli dobija, ali ko gleda mečeve zna da to nije ni bajno ni sjajno.

Postoji određeni value i mi ćemo pokušati da ga iskorisitimo.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 1,67
Opcija 2: Over 22 gema 1,80 (u slučaju da padne tačno 22 void je)

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Beliera 5:7 7:6 6:2 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje