četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 25. Jun

Članak otvarati do 13:30.


Danas su na programu finalni mečevi na svim turnirima. Meč koji ćemo mi ispratiti odigraće Petra Kvitova i Jelena Oštapenko u okviru finala turnira u Istbornu.

Zanimljivo, kladionice su postavile Oštapenko za blagog favorita, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ne znamo koji je razlog da bi Kvitova bila autsajder. Ona je mnogo jača igračica u ovakvim mečevima. Nakon lošeg turnira u Birmingemu gde je ispala rano od Hadad, Kvitova je ovde u Istbornu pokazala da može da igra odličan tenis i u ovim godinama. Redom su padale Vekuć, Boutler, Dart i Hadad. Manje više sve igračice koje su bile u dobrom ritmu i koje umeju da igraju na travi.

Što se Jelene Ostapenko tiče nju i njenu formu je jako teško analzirati. Razlog je prost. To je jako nepredvidiva igračica od koje možete očekivati sve. Ona ovo finale može dobiti veoma lako, ali ga isto tako može i izgubiti. Zvuči kao floskula, ali ko je ikada pratio njene mečeve znamo o čemu govorimo.

Takođe, iskustvo je ovde jako bitno. Od igračica koje su aktivne, Petra Kvitova spada u one koje su odigrale najviše ovakvih mečeva. Konkretno, Kvitova je u dosadašnjem delu karijere odigrala 48 finala i dobila 35. Na travi ima pet finala i skor 4:1, s tim da je poslednja četiri dobila, a prvo je izgubila davne 2011. godine upravo ovde od Merion Bartoli.

Po našem skromnom mišljenju kvote bi bar trebale biti obrnute i mi ćemo to pokušati da naplatimo.

Predlog za klađenje: Kvitova ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,79

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Kvitove 6:3 6:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje