četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 25. Septembar

Članak otvarati do 19:00


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

20:00 Ribeiro – Delien 20,5+ 1,80 Soker / Krug 1 1000 din 

Rezultat: 6-3 2-6 6-3 +800

I ove nedelje imamo jedan čelendžer u divljinama Južne Amerike. Konkretno igra se u Bogoti na ogromnoj nadomrskoj visini koja doprinosi da i oni najbolji pokleknu. Kao prethodne nedelje u Antafogasti i one tamo u Santa Kruzu i ovde će biti mnogo iznenađenje, a mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Ponovo Delien. Njegova smo „fatali“ prethodne nedelje u Čileu. One tamo nedelje u Santa Kruzu se propisno obrukao, jer je izgubio od autsajdera čija se pobeda plaćala kvotom 9. Nakon toga je igrao u Čileu gde lako dobija prvu rundu protiv Brazilca Juniora da bi već u narendoj rundi izgubio. I tada je bio favorit sa kvotom 1,28.
Ne može mu se verovati, jer on svojim igrama ne pokriva ove kvote. Da, jeste bolji, ali to ne mora ništa da znači kada nije u formi. Ribeiro je imao solidnu nedelju u Čileu i može bar malo da namuči Delijena.

Delijen je ove godine šest puta bio postavljen za nosioca i pet puta je ispoštovao martinagle sistem.

20:30 Barioš Vera – Hojos Alehandro 18,5+ 1,87 Soker / Krug 1 1000 din

Rezultat: 6-3 6-2 igramo drugi krug

Barioš Vera nas je prethodne nedelje tako slatko prodao. Bio je favorit sa kvotom 1,20 i brat je osvojio samo dva gema. I danas je favorit sa sličnim kvotama, a mi pitamo na konto čega? Čileanac je u katastrofalnoj formi, jer na poslednjih 10 mečeva ima 9 poraza.
Hojos je domaći teniser koji će imati publiku na svojoj strani i može barem malo da zakomplikuje ove.

Barioš je ove godine sedam puta bio postavljen za nosioca i pet puta je ispoštovao martinagle.

22:00 Rodriges Taverna – Barena 20,5+ 1,67 Soker / Krug 1 1000 din

Poslednji nosilac kojeg danas pratimo jeste Taverna. Klasičan čelendžer igrač koji ništa veće neće napraviti. Toliko je prosečan da jedva stigne da bude i nosilac na čelendžerima. Ono što je nama bitno jeste da kada je postavljen za nosioca on to i opravda kroz martinagle. Konkretno, pet puta je to bio slučaj ove godine i svaki put je ispoštovao over u prve tri runde.

Taverna je danas favorit sa 1,50 no treba biti oprezan, jer je prethodne nedelje predao meč Buručugi. Pitanje je da li je spreman.

Rezultat: 5-7 6-1 4-6 +670

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje