petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 26. Maj

Članak otvarati do 14:00.


Danas je na programu poslednje kolo kvalifikacija za Rolan Garos. Očekuje se velika borba na svim mečevima, jer je novac preveliki za sam plasman u prvo kolo. Koga interesuje, plasman u prvo kolo donosi 69 000 evra, što mu dođe jedan fin stančić u Beogradu.
Meč koji je nama zapao za oko odigraće domaći Godfri Blančeu i Amerikanac Emilio Nava. Kladionice su postavila Blančeua za favorita sa kvotom 1,65 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Očekivano, Blančeu pred svojim navijačima mora biti favorit. Fascinantno je kako Francuzi na domaćem tlu igraju iznad svojih mogućnosti. Ipak, to ne znači da će danas slaviti lako. Nava je blago rečeno iznenadio pobedivši Liama Broudija. Britanac je po nama tu bio veliki favorit kao dosta iskusniji igrač. Ipak, Nava je uprkos oscilacijama pronašao put do pobede.

Ono što mi ne volimo kod Blančeua jeste njegov servis. Nedavno smo ga igrali protiv Šimabukurua u Tunisu i dao je 10 brejk lopti u 4 brejka. Taj meč je izgubio, a masu puta je bilo 0-30 na njegov servis. I ovde u Parizu se sa vremena na vreme „nudio“ protivnica, no na njegovu sreću oni to nisu znali da iskoriste.

Skoro pa izjednačen meč u kojem će obojica dati 120% svojih mogućnosti da se domognu glavnog žreba.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 1,60 Soker

Kome ne odgovara kvota ima opcija 21,5 koja se plaća 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Nave 4-6 6-4 6-4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje