subota, 09. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 27. Jun

Članak otvarati do 13:40


Došao je na red i Vimbldon. Prvi dan grend slema sa sobom donosi mnoštvo parova i zaista je teško ispratiti sve mečeve. Naš moto je bez srljanja i lagano pa ćemo se tako i ponašati.

U skladu sa prolaznošću možda bude i više predloga u jednom danu.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Australijanac Tanasi Kokinakis i Poljak Kamil Majčrak. Kladionice blago favorizuju Majčraka sa kvotom 1,70 dok je margina za gemove postavljena na 40,5.

Izjednačen meč do bola. Ni jedan ni drugi se nisu proslavili na pripremnim turnirima. Kokinakis je odigrao samo jedan meč na čelendžeru u Surbitonu gde je poražen od Virtanena. Majčrak sa druge strane igrao tri meča i dva izgubio.

No, to se sve da zaboraviti. Verujemo da obojica vide priliku da se plasiraju u drugo kolo. Za obojicu se može reći da zavise od servisa i to mnogo. Ono što je nama potrebno jeste da obojica imaju pristojan procenat prvog servisa. U tom slučaju gemovi će ići glatko i brzo i imaćemo tesne setove.

Ne verujemo da je bilo ko od ove dvojice sposoban da dobije meč u tri seta, a ako ode u četiri i seta onda bi ovaj meč morao da ode u debeli over.

Predlog za klađenje: Više od 39,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Kokinakisa 7:6 6:2 7:5 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje