petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 27. Mart

Članak otvarati do 21:00


Danas na programu imamo 7 mečeva iz muške konkurencije i na svih sedam mečeva nemamo veću kvotu od 1,50 na favorita. Danas će biti ili pogibija, ili ćemo uzeti ogromne pare.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Italijan Janik Siner i Španac Pablo Karenjo Busta. Kladionice su za favorita postavile Sinsra sa kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Jako čudno što se nas tiče i mi se ne bismo složili sa ovom postavkom kvota. Prosto, igre i rezultati Sinera nikako, ali nikako ne potrkepljuju ovu kvotu. Siner inače prolazi kroz težak period. Imao je Covid, imao je promene u stručnom štabu, a takve promene za tako mladog igrača mogu da bude problematične.

Ova sezona će biti teška za Sinera, jer se sada od njegao očekuje da potvrdi igre iz prethodne sezone kada je zaista bio dobar. To se stručno zove sindrom druge sezone i on ume da bude problematičan.

Prosto, mi ne vidimo da je Siner tako veliki favorit i pokušaćemo to da iskoristimo. Busta činjenica ne blista, ali u gotovo svim parametrima igre može da parira Sineru. Odigrao je sjajno protiv Gofana i ako bude odigrao slično on ovo može da dobije bez problema.

Predlog za klađenje: Busta ne gubi sa tri i više gemova razlike

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Sinera 5:7 7:5 7:5 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje