ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 28. Mart

Članak otvarati do 21:30


Treca runda mastersa u Majamiju donosi duel između Grka Stefanosa Cicipasa i Australijanca Aleksa De Minora. Cicipas je kao top 10 teniser sa kvotom 1,40 dok je margina za gemove postavljena na 21.5.

Sama postavka kvota ja po nama čudna, jer Cicipas verovali, ili ne vodi u međusobnim duelima sa 9:1. Grk je očigledno nerešiva enigma za Australijanca, no uprkos tome mi ovde vidimo jedan neizvestan meč.

Cicipas od onog poraza u finalu Rolan Garosa nije sav svoj. Očigledno je da ga je taj poraz dobrano potresao, jer tenis koji igra od tad nije ni sena onog koji je igrao pre tog finala. Mnogo sumnje je sada u njegovoj igri, bila je i cela ta priča oko njegovog domunđavanja sa ocem tokom mečeva. Prosto, Cicipas ne izgleda dobro i to ova sezona potvrđuje. I kada dobija, Cicipas dobija tesno, sa izgubljenim setovima tako da ovde možemo očekivati sve.

O De Minoru smo već mnogo puta pisali. Igrač koji je generalno zahvalan za klađenje kada je favorit, ali ovakvi mečevi su njegov najveći problem. Borba sa onim najjačima još uvek je level iznad za njega, ali ako će nekad dobiti Cicipasa onda će to biti danas.

Australijanac igra fenomenalan tenis i kada gubi, gubi od boljih igrača, a veliko je pitanje da li je Cicipas u ovom trenutku bolji igrač. Smatramo da su ovde šanse 50/50 i da treba probati over gemove, jer je margina postavljena nešto niže od onog što smo mi očekivali.

Predlog za klađenje: Više od 21.5 gemova 1,70 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran,a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Cicipasa 6-4 6-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje