petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 29. jul

Članak otvarati do 19:00


Činjenica je da se igraju tri muška turnira ove nedelje, ali akteri tih turnira su veoma veoma slabi i teško je bilo šta pogoditi. Sledeće nedelje se ekipa seli u Vašington i Los Kabos i to će biti prave pripreme pred masterse u Kanadi i Sinsinatiju.

Danas smo izdvojili jedan duble koji je po nama sasvim realan, ali opet treba i sreće. Parovi su sledeći:

20:00 Aleks De Minor – Adrijan Manarino 1 1,27
02:00 Dženson Bruksbi – Džon Izner / Izner set 1,50

Ukupna kvota 1,91

Adrijan Manarino ima kastastrofalnu godinu, možda i najgoru u sezoni. Igrali smo kontra njega u kvalifikacijama protiv Tara Danijela i svesno je prodao taj meč, jer je znao da će neko iz glavnog žreba odustati i on upasti kao laki luzer. Imao je sreće da ima dobar žreb i evo ga sada ovde. De Minor je igrač koji svojim stilom apsolutno ne odgovara Francuzu. Omaleni Australijanac sve stiže, jako se dobro kreće i teraće Manarina na mnogo trčanja. Sve u svemu pobeda De Minora je izvesna, što i kvota prikazuje.

Što se drugog para tiče u Atlanti samo igrači iz prvih 10 mogu biti favoriti protiv Džona Iznera. Ovaj turnir u Atlanti je omiljeni turnir džinu iz Amerike. To potvrđuje i statistika koja kaže da je Izner u 11 nastupa titulu osvojio šest puta, igrao je tri puta finale, jednom polufinale i jednom je ispao u drugoj rundi. Izgleda se su se kladionice malo uplašile njegovog meča protiv mladog Šeltona, ali to je Izner i na kraju kroz taj brejkove dođe do pobede.
Bruksbi jeste dobar, ali ova tradicija nije za bacanje. U taj brejku Izner može svakom uzeti set.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: De Minor – Manarino 4:6 6:3 6:0 Bruksbi – Izner 4:6 6:1 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje