petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 29. Jun

Članak otvarati do 16:00.


Danas su na programu mečevi drugog kola. Ponuda se dobrano razredila i to je dobro ako nas pitate. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Gruzijac Nikoloz Basilašvili i Francuz Kventin Halis.

Kladionice su blagu prednost dale Basilašviliju, dok je margina za gemove postavljena na 37,5.

Odličan posao od strane kladionica nema šta. Kvote su postavljene baš kako treba. Mi ovde vidimo jedan egal meč i veliku dramu.

Tipujemo na kartu Basilašvilija, jer će se on pitati za sve. On je igrač čije ime možemo da izjednačimo sa oscilacijama. Ima neverovatne predispozicije da bude top 20 igrač, ali ima tako veliku rupu u glavi koja sve to koči. On spada u grupu tenisera 50/50. Kada ga ide onda može da pobedi bilo koga na ATP turu, ali isto tako kada uđe u kontra ritam onda ga je bolno gledati.

Halis sa druge strane ima čime da parira Basilašviliju. Ima dobar servis i sasvim pristojan volej. Sigurni smo da će imati svoju šansu, jer ako je imao Rosol onda će imati i Halis.

Padovi u igri na travi se skupo plaćaju, jer je servis mnogo teže oduzeti i uz moćan servis kakav Halis ima realno je da ovo ode u 4+ setova što će nadamo se doneti over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 37,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 7:6 0:6 7:5 7:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje