ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Tenis – Predlog za klađenje – 29. Oktobar

Članak otvarati do 17:00


Ove nedelje moža jesu u jeku turniru u Sankt Peterburgu i Beču, ali mi danas pažnju posvećujemo čelendžeru u Brestu.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Luka Van Eš i Aleksander Miler. Situacija je takva da je Miler blagi favorit sa kvotom 1,65, dok je margina postavljena na 22,5 gemova.

Miler svakako jeste favorit, a po nama je još veći zbog informacije koje smo se dokopali. Naime, juče su organizatori mastersa u Parizu objavili ko je dobio specijalne pozivnice za glavni žreb i kvalifikacije. Jedan od igrača koji je dobio specijalnu pozivnicu za kvalifikacije je upravo Luka Van Eš.

Odmah da napomenemo da to što je on pozivnicu dobio ne mora automatski da znači da će igrati. Njegovo je pravo i da dobije, ali hajde malo da sagledamo činjenice.

Luka Van Eš je klinac koji trenutno zauzima 680. mesto na ATP listi. Dakle, potpuni anonimus koji tek treba da se probije na ATP listi. Plasman u četvrtfinale čelendžera u Brestu je veliki uspeh, ali ako gledamo bodove, igranje kvalifikacije za jedan masters mu maltene donese isto bodova koliko i taj plasman u četvrtfinale Bresta. Novac je takođe bitna stvar. Gotovo sigurno će zaraditi mnogo više, a postoji barem neka mala šansa da se plasira u glavni žreb Pariza, što bi bila senzacija.

Nismo sigurni da bi bilo pametno da anoniman teniser poput Van Eša ima dovoljno kredita da odbija te pozivnice velikih turnira, a svaki ATP turnir je u ovom trenutku veliki za njega.

Kvalifikacije startuju 1. novembra, pa vi zaključite šta vam je činiti, mi idemo u smeru pobede Milera.

Pobeda Milera se u kladionici Soker plaća kvotom 1,65, što nije dovoljno za singl, tako da dodajemo mali hednikep od 1,5 gemova.

Predlog za klađenje: H2+1,5 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 3-6 4-6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje