četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 28. Septembar

Članak otvarati do 14:00


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

Mateo Gigante – Benjamin Hasan 21,5+ 1,78 / Krug 2 ulog 2000 din

Rezultat: 4-6 6-1 4-6 + +560

Nastavljamo danas sa jurnjavom čelendžer igrača, a ako bude kako treba uskoro krećemo u lov na ATP. Počinjemo sa turnirom u Bragi gde nema je Mateo Gigante ostao dužan.
Italijan je u prvoj rundi lako savladao sunarodnika Lavanja. Rezultat je bio 6:3 6:4. Rezultatski izgleda ga da je oduvao, a sve je bilo samo ne tako. Narodski rečeno manje lošiji teniser je pobedio. Bilo je mnogo brejkova, kao na WTA turu i Gigante zasigurno ovu kvotu ne pokriva svojim igrama. Barem ne na ovom turniru.

Benjamin Hasan je jedan od igrača koji je po našem mišljenju dosta napredovao u prethodnom periodu. Sećamo se vremena tokom pandemije kada je igrao u balon salama, a sada je legitiman čelendžer igrač. Zaista ima sve u svojoj igri da pruži jak otpor Giganteu.

16:00 Johns – Kudla 20,5 + 1,73 / Krug 1 1000 ulog din

Rezultat: 6-3 6-3 igramo drugi krug

Čelendžer u Čarlstonu smo u početku preskočili i bila je to sjajna odluka, jer su oni najjači favoriti uglavnom kiksali. Jedini igrač koji je dobar za naš sistem klađenja jeste Denis Kudla. Kudla je u prvoj rundi savladao Šulatea sa 6:4 7:5 i tačno stao na marginu.

Svesno smo sačekali ovaj meč, jer smo znali da će margina biti dosta niža i imati value. Johns je u prvoj rundi savladao Mpešija Perikarda što nam je dovoljno da imamo malo poverenja u njega. Perikard je donekle sličan igrač Kudli. Jak servis i forhend, loš ritern i bekend.

Kudla jako pouzdan igrač kada je nosilac na čelendžer sceni. Šest puta je bio nosilac i svih šest puta je barem jedan njegov meč u prve tri runde došao u over. I te kako je sklon oscilacijama, a mlađani Johns ako bude imao dobar serverski dan, mogao bi ovde čudo da napravi.

17:00 Barioš Vera – Klier Junior 21,5+ 1,83 / Krug 2 ulog 2000 din

Rezultat: 6-2 3-6 7-6 + 660

Turnir u Bogoti je potvrdio naše sumnje. To je ubedljivo najjači turnir ove nedelje što potvrđuju i rezultati. Naime, sedam od osam nosilaca je otišlo u over posle prve runde, a samo Barioš Vera nije odradio posao. Juče smo se malo kockali sa Tabilom, svesno preskočili, ali nije se isplatilo. Tabilo je odigrao meč sa tri seta.

Dakle, ostao je Barioš Vera koji kao što smo rekli u prethodnoj najavi ne blista. Prethodne nedelje u Čileu je izgubio sa 6:1 6:1 a da je favorit bio sa kvotom 1,15. I ovde u Bogoti je imao sreće da u prvoj rundi dobije mladog Hojosa Alehandra koji je 807 teniser sveta i malo je falilo da i ovaj meč ode u over.

Ako ne računamo ovaj turnir, Barioš na poslednjih deset mečeva ima samo dve pobede i ničim ne pokriva ove kvote.

Danas Barioš takođe ima mladog rivala, ato je Klier Junior. Klier je imao pristojnu nedelju u Čileu gde je kroz kvalifikacije uspeo da se domogne glavnog žreba gde ga posle dobija Ugo Delijen, a i ovde u Bogoti prolazi kvalifikacije bez problema i prolazi prvu rundu još lakše. Jako dobro je izgledao na svoj servis.

Očekujemo novu dramu i nadamo se over gemove.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje