petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Protivnik bi mogao da iskoristi njegove probleme koji su više nego evidentni.

 

Večras su na programu četvrtfinalni mečevi turnira u čileanskom Santijagu. Nama ja za oko zapao meč u kojem će snage odmeriti domaći teniser Kristijan Garin i Brazilac Tijago Sejbot Vild.
Kladionice favorizuju Garina sa kvotom 1,35, a verujte da ima mnogo razloga da ovde dođe do velikog iznenađenja.

Mi ovde igramo na kartu umora kod Kristijana Garina. Čileanac je u Santijago došao sa tituluma iz Kordobe i Rio de Ženeira. Ako titula u Kordobi nije uzela danak, onda ona u Riu sigurno jeste. Garin je igrao jako tesne i dugačke mečeve koji su uzeli danak pre svega na fizičkom planu. To se najbolje videlo u prvom meču na ovom turniru kada je Garin bio u velikim problemima. Mučio se sa kretanjem, sa udarcima, tražio je i medicinski tajm aut, ali je na kraju uspeo da pobedi. Na njegovu sreću njegov protivnik je bio neiskusni Davidovič Fokina koji je u odsutnim trenucima poklanjao poene i slobodno se može reći sam sebe pobedio.

Garinova izjava nakon prvog kola je na sledećem linku:

http://www.chileopen.cl/#/noticia/garin-dejo-todo-y-se-instalo-en-cuartos20200228023249

U prevodu Garin ima fizičke probleme zbog kojih ne može normalno da trenira. Ne želi da analizira sledeći meč, jer ne zna u kakvom je stanju. Zabrinut je, jer ima problema, ali čini se da će i pored toga igrati.

Jasno je kao dan da mu je neophodan odmor. Da se turnir ne igra u Čileu Garin bi to odavno predao i otišao na zasluženi odmor. Ipak, Čileanac će igrati, a da li će uspeti da završi meč ostajemo da vidimo.

Bilo kako bilo ludost je igrati na Garina po ovoj kvoti, a mi preporučujemo opciju da Sejbot osvaja set.

Predlog za klađenje: Sejbot osvaja set 1,85
Hrabrija opcija: Čista pobeda Sejbot 2,95


 Rezultat: Predaja Garina pri rezultatu 7:6 za Sejbota. U većini kladionica prva opcija je naplaćena iako je došlo do predaje, a druga je kvota 1 osim ako niste igrali u Sokeru gde se predaja u ovom slučaju ne računa kao kvota 1.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje