Advertisement
MaxBet

Protivnik bi mogao da iskoristi njegove probleme koji su više nego evidentni.

 

Večras su na programu četvrtfinalni mečevi turnira u čileanskom Santijagu. Nama ja za oko zapao meč u kojem će snage odmeriti domaći teniser Kristijan Garin i Brazilac Tijago Sejbot Vild.
Kladionice favorizuju Garina sa kvotom 1,35, a verujte da ima mnogo razloga da ovde dođe do velikog iznenađenja.

Mi ovde igramo na kartu umora kod Kristijana Garina. Čileanac je u Santijago došao sa tituluma iz Kordobe i Rio de Ženeira. Ako titula u Kordobi nije uzela danak, onda ona u Riu sigurno jeste. Garin je igrao jako tesne i dugačke mečeve koji su uzeli danak pre svega na fizičkom planu. To se najbolje videlo u prvom meču na ovom turniru kada je Garin bio u velikim problemima. Mučio se sa kretanjem, sa udarcima, tražio je i medicinski tajm aut, ali je na kraju uspeo da pobedi. Na njegovu sreću njegov protivnik je bio neiskusni Davidovič Fokina koji je u odsutnim trenucima poklanjao poene i slobodno se može reći sam sebe pobedio.

Garinova izjava nakon prvog kola je na sledećem linku:

http://www.chileopen.cl/#/noticia/garin-dejo-todo-y-se-instalo-en-cuartos20200228023249

U prevodu Garin ima fizičke probleme zbog kojih ne može normalno da trenira. Ne želi da analizira sledeći meč, jer ne zna u kakvom je stanju. Zabrinut je, jer ima problema, ali čini se da će i pored toga igrati.

Jasno je kao dan da mu je neophodan odmor. Da se turnir ne igra u Čileu Garin bi to odavno predao i otišao na zasluženi odmor. Ipak, Čileanac će igrati, a da li će uspeti da završi meč ostajemo da vidimo.

Bilo kako bilo ludost je igrati na Garina po ovoj kvoti, a mi preporučujemo opciju da Sejbot osvaja set.

Predlog za klađenje: Sejbot osvaja set 1,85
Hrabrija opcija: Čista pobeda Sejbot 2,95


 Rezultat: Predaja Garina pri rezultatu 7:6 za Sejbota. U većini kladionica prva opcija je naplaćena iako je došlo do predaje, a druga je kvota 1 osim ako niste igrali u Sokeru gde se predaja u ovom slučaju ne računa kao kvota 1.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.