subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje 3 – 16. Septembar

Članak otvarati do 18:45.


Satnice se pomeraju, a ne bih voleo da propustimo ovaj meč. U Portorožu će snage odmeriti Italijanka Jasmin Paolini i Čehinja Katerina Siniakova. Kladionice su prednost dale Siniakovoj sa kvotom 1,55 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Dobar posao kladionica na kraju. Isprva smo mislili da će ovde doći do greške i biti postavljene egal kvote, ali kladionice ovog puta rade domaći zadatak kako treba.

Siniakova jeste favorit u ovom duelu. Činjenica je da ima mnogo više uspeha u dubl konkurenciji, ali za nju se može reći da je standardna učesnica WTA turnira, i to onih najjačih. I to iskustvo iz dubl mečeva, ta finala i sve titule, sve to nju čini boljom igračicom od Paolini. Ipak, to ne znači da će ona ovaj meč dobiti, to joj niko ne garantuje.

Danas će Siniakova po prvi put biti testirana. I u ova dva uvodna kola ona se nudila protivnicama, no one su bile baš slabe posebno na riternu. Siniakova se generalno gledano ne može pohvaliti nekim riterno, ali eto u ova dva meča je uspela da napravi 14 brejkova.

Kao što smo rekli, imala je padove u igri, ali džaba sve kad protivnice to ne znaju da iskoriste.

Paolini sa druge strane drama protiv domaće Juvan i velika pobeda. Bilo je muka, ali na scenu je stupila njena borbenost i to je karta na koju mi idemo. Sjajno riternira Paolini i za razliku od Trevisan i Buraž ona će znati da iskoristi prilike koje će joj sigurno pružiti Siniakova.

I ovde verovatno ide neka drama, jer su takvi mečevi. Malo pravog kvalitete, mnogo borbe kod svih igračica, jer sve vide šansu da doguraju daleko osvoje neke bodove.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,73

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Siniakove 6:2 3:6 7:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje