četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 3. Novembar

Članak otvarati do 14:00


Možda ste pitate zašto ovih dana nema teniskih predloga, a igra se masters. Razlog je prost, ovaj masters u Parizu je ubedljivo najgori turnir za igrati, jer su iznenađenja česta. Dokaz je i ova godina.

Ipak, danas smo rešili da se oprobamo sa jednim singlom koji po nama ima sasvim realne šanse da prođe. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Feliks Ože Alijasim i Žil Simon. Feliks apsolutni favorit sa kvotom 1,15 dok je margina za gemove postavljena na 19,5.

Feliks kao što znamo vezao tri turnira koja je osvojio i samo po sebi to opravdava ovu kvotu. Ipak, postavlja se pitanje da li je vreme za poraz i kad će se to dogoditi? Naravno, poraz će doživeti na ovom turniru u to nema sumnje i ne bi nas začudilo kada bi se to dogodilo danas.

Naime, juče je za Feliksa bio lep dan. Plasirao se u osminu finala, obezbedio je plasman na završni masters u Torinu i sada se postavlja pitanje ima li on ambicija da i dalje ovde izagara? Juče je igrao jako težak meč protiv Mikaela Imera koji je dobio tek posle tri seta i to u taj brejku je dobio taj treći set sa 8:6. Mnogo se istrošio i ako je pametan čuvaće se za Torino gde sa ovakvom formom ima pristojne šanse da prođe barem grupu.

Simon, stara kajla pred domaćim navijačima sigurno će biti motivisan. Njegov tenis je dosadan tenis, a to nama treba. Napravio je dva velika iznenađenja izbacivši Marija i Frica i nema razloga da ne zakomplikuje i ovaj meč.

Predlog za klađenje: Simon ne gubi sa 6 i više gemova razlike 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Feliksa 6-1 6-4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje