subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 31. Avgust

Članak otvarati do 17:00


US Open dan treći. Prvi je bio za zaborav, a ni drugi nije bio ništa bolji. Rezultati su stvarno loši, ali šta je tu je. I iz ovih rezultata se dalo nešto naučiti. Kladionice su veliku većinu tenisera precenile i to se znatno odrazilo na rezultate. Mnoštvo mečeva sa 1,25 kvotama na igrače koji to ne zaslužuju i taj trend se izgleda nastavlja.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Australijanac Aleks De Minor i Čileanac Kristijan Garin. Ovde imamo De Minora kao favorita sa kvotom 1,15 dok je margina za gemove postavljena na 30,5.

Onaj koji je postavljao ove kvote, on nije normalan. Prosto, moramo se tako izraziti. Da, De Minor jeste favorit, ali ovoliki sigurno nije. Kladionice se verovatno vode činjenicom da je Garin klasičan šljakaš, što je istina, ali bez obzira na to on ume da odigra solidno na betonu.

Ako bi gledali igrački, ova dva igrača su isti tip. Dakle, veliki borci, za njih ne postoji loptica koja ne može da se vrati i ovde će po nama biti mnogo veće borbe nego što to kvote prikazuju.

Veliku stvar su zaboravile kladionice kod ovog meča, a to je servis De Minora. To je njegova slaba tačka i Garin će gotovo sigurno imati mnogo šansi za brejk. Meč protiv Krajinoviča je jasno pokazao da je De Minor ranjiv na servis i da se protiv njega i te kako može igrati. To je ujedno i ključ našeg tipa, jer kao što smo već rekli Garin je veliki borac i taj se neće predati.

Na sve ovo moramo dodati i malo statistike koja je neizostavna kod nas na grend slem turnirima. Ova statistika tiče se isključivo na Garina:

  • Garin na grend slem turnirima ima 25/36 mečeva koji su otišli u 4+ setova.
  • Garin je na grend slemu osvojio barem set na 29/36 mečeva.
  • Garin na današnju marginu ima over na 27/36 mečeva.

Verujemo da će se igrati u serijama i da je kroz tri seta ovih 30,5 gemova i te kako dostižno.

Predlog za klađenje: Više od 30,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda De Minora 6:3 6:0 4:6 6:2 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje