petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 5. Maj

Članak otvarati do 22:00:


Četvrtfinale čelendžera u Južnoj Koreji donosi duel između Australijanca Maksa Pursela i Ekvadorca Emilija Gomeza. Kladionice smatraju da je Maks Pursel izraziti favorit, pa njegovu pobedu plaćaju mizernom kvotom 1,40. Margina za gemove je postavljena na 21,5.

Jako je teško pratiti ove turnira u Južnoj Koreji, jer je vremenska razlika u odnosu na Evropu baš izraženo. No, ono što smo mi uspeli da ispratimo ne daje nam dojam da je Pursel tako izraziti favorit. Australijanac je ATP igrač, ali iz nekog razloga igra ove čelendžer turnire.

Jutros je na primer lako dobio Savilea. Rezultatski gledano bilo je veoma lako, ali ko je pratio bar malo video je da se Pursel u svojim servis gemovima i te kako nudio. Na njegovu sreću Savile to niej znao da iskoristi.

Gomez sa druge strane veoma dobro izgleda. Na servisu više nego korektan, a na riternu sasvim dovoljno da se beleže rutinsjke pobede. U najmanju ruku pokazao je isti nivo tenisa kao i Pursel, ako ne i bolji.

Mi smatramo da je ovo jedan egal meč i da ovo ide u over. Ove sezone Prusel je šest puta postsavljen za nosioca i samo na jednom turniru se desilo da svi njegovi mečevi odu u under. Sa druge strane, Gomez je pet puta bio postavljen za nosioca i samo jednom se desilo da svi njegovi mečevi odu u under.

Očekujemo reviju asova i servis vinera i debeli over.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,70 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Pursela 7-6 6-2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje