subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 5. Mart

Članak otvarati do 18:00


Nikolas Jarry – Tomas Ečeveri 22,5 1,75 Soker

Veliko finale u Čileu. Snage će odmeriti domaći teniser Nikolas Jari i Argentinac Tomas Ečeveri. Blaga prednost kladionica ide Jariju sa kvotom 1,65 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Bićemo ovde kratki jer je zaista sve jasno. Jari u ove dve nedelje igra možda i najbolji tenis u karijeri. Igrao je polufinale Rija gde ga je jedva dobio Alkaras i evo ga ovde sad u finalu. Stiče se utisak da ga je stigao umor, ali ovo je finala, igra pred svojim navijačima i verujemo da će „poginuti“ da dođe do trofeja. Ko je gledao eventualno Dejvis kup u Čileu zna kakvi su tamo navijači.

Ečeveri sa druge strane isto dobar tenis igra. Stvorila se neka konstanta u njegovoj igri zaista je zasluženo tu gde jeste. Da li ima svoju šansu danas? Apsolutno da, ali neće mu biti lako.
Jari je teški overaš i ovi uslovi baš prijaju overašima. Santijago se nalazi na nešto višoj nadmorskoj visini i to doprinosi da servis ima ulogu. Verujemo da će se Jari skoncentrisati pre svega na svoj servis, jer kao što smo već rekli umor je evidentan. Igra dosta tenisa u poslednje vreme i on na to nije navikao.

Dakle, servis je prednost Jarija, a igra u polju Ečeverija. Verujemo u jedno jako finale do poslednjeg atoma snage.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Jarija 6:7 7:6 6:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje