ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Tenis – Predlog za klađenje – 5. Novembar

Članak otvarati do 21:00


Mnogi kladioničari će danas svoju pažnju usmeriti ka Parizu, ali ne i mi. Mi idemo u daleki Ekvador gde se igra čelendžer. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Nikolas Kiker i Tijago Sejbot Vild.

Prema kladionicama, favorit u ovom meču je Kiker sa kvotom 1,63, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Teško je ovde analizirati ko je ovde u stvari favorit. Da se mi pitamo, mi bi ovde postavili egal kvote, jer zaista ne vidimo razlog zašto bi ovde Kiker bio favorit.

U ovoj južnoameričkoj turneji na čelendžerima, Kiker je odigrao pet turnira i samo je jednom išao dalje od drugog kola. Dobijali su ga Delijen dva puta, Monteiro, Mena i Pućineli de Almeida. Jedino standardno ime od ovih pomenutih igrača je Tijago Monteiro koji je do skoro bio stabilan ATP igrač. Sve ostalo manje poznata imena, što samo pokazuje koliko Kiker nema pokriće za postavljenu kvotu.

Ako se vodimo tim obrascem da Kiker gubi mečeve posle prve, ili druge runde onda bi ovde trebali da vidimo veliku borbu. Sejbot Vajld je mladi Brazilac koji je veoma talentovan, ali kao i svi šljakaši ima problem sa oscilacijama. Ima ih i Kiker tako da bi biranje pobednika u ovom duelu bila prava zavrzlama.

Da bi izbegli to pitanje mi smo se opredelili za over gemove, jer je po nama ovaj meč u totalnom egalu, i verovatno ide u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Sejbota 4:6 6:7 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje