ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 5. Oktobar

Članak otvarati do 14:00


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

Ugo Delien – Rodrigeš Taverna 20.5+ Soker 1.70 / Krug 2 ulog 2000

Rezultat: 6-2 6-3 igramo treći krug 

Nisam zadovoljan u poslednje vreme, jer imamo neke padove na bizaran način. Dva, ili čak tri puta se dogodilo da nam igrač servira za prolaz i baš tad proda servis. No, nije sve tako crno pa idemo dalje.

Za danas samo dva meč i to sa čelendzera u Kampinesu gde će snage odmeriti Ugo Delien i Rodrigeš Taverna. Igramo ovaj meč u overu zbog Delijena koji je veoma lako savladao Ribeira u prvoj rundi. Bio je to propisan revanš za Delijena, jer ga je Riberio prosle nedelje savladao u Bogoti. Bilo je tu naravno uspona i padova kao i uvek kod njega, ali Ribeiro je bio bas loš.

Danas bi Delien po svemu sudeći trebao da ima dosta tezi zadatak. Taverna je više nego solidan igrač koji u poslednje vreme činjenica nema dobre rezultate, ali se bori kao lav. Zaista je tu negde i kada bude probio led onda će na jednom turniru da onde daleko.

Takođe, ni Delien ne blista. Ova pobeda nad Ribeirom nas neće zavarati, jer na poslednjih sedam mečeva ima samo dve pobede.

Delien je sedam puta bio postavljen za nosioca i šest puta je ispostovao over u prve tri runde.

Lučano Darderi – Huan Manuel Serundolo 20.5+ 1.62 Soker /Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 6-2 6-4 -1000

Bićemo ovde zaista kratki. Ovde igramo prvi krug Serundola, jer je Argentinac juče imao sreće da mu Delien preda meč posle samo jednog odigranog seta. Pisali smo dosta o njemu u poslednje vreme. Ne igra ništa specijalno, a na sve to vuče i povredu. Darderi je igrač koji igra promenljivo, ali kada uđe u ritam onda može biti nezgodan. Za razliku od svih protivnika sa kojima je Serundolo igrao u poslednje vreme, Darderi ima više nego solidan početni udarac.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje