ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Tenis – Predlog za klađenje – 6. Novembar

Članak otvarati do 16:00.


Sigurnim koracima hitamo ka kraju Mastersa u Parizu. Danas su na programu polufinalni mečevi, a meč koji ćemo mi zapratiti odigraće Aleksander Zverev i Danil Medvedev. Derbi dana bez ikakve sumnje. Prema kladionicama blagi favorit je Medvedev sa kvotom 1,70, dok je margina postavljena na 22,5 gemova.

Da se razumemo, ovde favorita nema. Medvedev je ovde favorit samo zato što je bolje rangiran na ATP listi, a mali milion puta smo rekli da ATP rank ne igra nikakvu ulogu u klađenju.

Za obojicu se može reći da su nekako sa pola gasa stigli do polufinala. Za obojicu se može reći da su u dobrom ritmu. Zverev igra tenis života. Onaj preokret protiv Đokovića na Olimpijskim igrama mu je očigledno preokrenuo karijeru. U Japanu je osvojio zlato, posle toga igrao polufinale US Opena gde gubi od Đokovića u maratonu od pet setova. Igrao je i četvrtfinale Indijan Velsa i na kraju je osvojio titulu u Beču. Zaista igra dobro, bez mnogo oscilacija i potpuno je zasluženo tu gde jeste.

Sa druge strane je Medvedev, koji je osvojio US Open. Mladi Rus je u poslednje vreme u žiži teniske javnosti, jer je imao priliku da svrgne Đokovića sa trona ATP liste, barem na kratko. Nije mu uspelo to u Indijan Velsu, jer je ispao neočekivano rano od Dimitrova. No, čini se da ga to nije potreslo. Evidentno je da Rus dobro tempira formu za one najveće turnire. Ovde za sada nije pokazao svoj najbolji tenis, ali kada i sa takvim tenisom pobeđujete onda je jasno da ste u dobroj formi i da imate mnogo samopouzdanja.

Do sada su Zverev i Medvedev snage odmerili devet puta, i rezultat je 5:4 za Zvereva. Ipak, po prvi put možemo reći da u jedan duel oba igrača ulaze sa mnogo samopouzdanja i dobrom formo. Iz tog razloga mišljenja smo da vredi probati over gemove. Ipak je ovo dvorana, obojica imaju dobre servise, obojica umeju da napadnu i ako budu igrali kao i do sada, ne verujemo da ćemo videti mnogo prilika za brejk.

Očekujemo pravi spektakl, tri seta i naravno over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,80

2:6 2:6

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje