ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 6. Oktobar

Članak otvarati do 16:00 (tri predloga)


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

Hose Pereira – Ugo Karbelji over 18 Meridian / ko nema Meridian 18,5+ Soker 1,97
/ Krug 2 ulog 2000

Rezultat: 6-4 1-6 1-6 + 940

Jurimo Karbeljija naravno koji je juče veoma lako dobio Andreocija. Ne pamtim da sam gledao meč u kojem je igrač tako loše igrao na svoj servis, čak i na šljaci. Andreoci je imao svega 48% ubačenog prvog servisa, devet duplih grešaka i samo 50% poena osvojenih posle prvog setvisa. Na drugi je imao samo 32%. Najgore od svega toga je što je i sa takvom igrom bio u prilici da zakomplikuje, jer je i Karbelji bio više nego skroman.
Danas je Karbelji favorit sa kvotom 1,08. Dakle, kladionice ne vide šansu da Pereira ovo dobije, a nas ne bi začudilo da se to dogodi. Ono u šta smo sigurni jeste da Karbeljji svojim igrama ovu kvotu ne pokriva. Jako je loš na servisu, nudi se protivnicima i samo je caka da protivnik to iskoristi.

E sad, Pereira anonimus totalni, ali ajde da bacimo pogled na mečeve i formu. Na poslednja dva čelendžera uspeva da se kroz kvalifikacije domogne glavnog žreba. U Čileu ga dobija Pulčineli, a ovde je u četvrtfinalu.

Verujemo da će ovo biti pravi bust za njegovo samopouzdanje, a domaća publika će ga verujemo maksimalno podržat i iz njega izvući ono najbolje.

17:00 Lestien – Landaluce 20,5+ 1,78 Meridian / Krug 2 ulog 2000

Rezultat: 6-3 7-6 +560

Zaista, mnogo mečeva tokom nedelje se odigra i nekada se napravi previd. Kod nas je sve transparetno i svaku grešku treba priznati. Ovde smo napravili grešku sa Lestienom, jer smo igrali prvi krug protiv Gaija, a drugi smo prevideli. Ispostaviće se da je to bila srećna greška jer je Lestien oduvao Navu, a nama sačuvao novac.

Zbog toga je ovo krug broj 2 i ulog je manji. Nema šta, Lestien izgleda stvarno dobro, ali jednom mora da stane. Mislim, takva je njegova istorija rezultata. Ovaj Landaluce je domaći igrači koji je na ovom turniru eksplodirao. Juče je dobio ni manje ni više Kazauksa i to onako sigurno. Raduju njegove brojke na sopstvene servis gemove.

Lestien je favorit sa 1,30. Zvuči primamljivo, a nama smrdi na neku štimalicu. Da, potsetimo, Lestien je sva čtiri puta kao nosilac ispoštovao martinagle sistem kroz prve tri runde.

20:30 Delien – Monteiro over 22 1,85 Meridian / Krug 3 ulog 4000 Meridian

Rezultat: 7-6 4-6 3-6 + 400

Pre nego što ispišemo analizu savetujem da ovaj predlog odigrate u kladionice Meridijan. Oni imaju ovu opciju sa voidom koja je sjajna i treba je koristiti kad su postavljene ove više margine. Nemojte da vas mrzi da prošetate.

Dakle, treći krug za Deliena koji ima više sreće nego pameti. Danas ga čela najteži zadatak, jer mu dolazi možda i najbolji brazilski teniser Monteiro. Monteiro nije igrao mnogo u poslednje vreme i to je dobra stvar, jer će biti svež. Igra pred svojim navijačima i ostaviće srce na terenu ubeđeni smo u to.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje