četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 6. Septembar

Članak otvarati do 18:00


Nastavlja se ovaj US Open koji je blago rečeno bio tragičan za klađenje. Kao što možete videti iz dana u dan rezultati su sve gori i gori, a šta nas čeka do kraja turnira ostaje da se vidi.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Tunižanka Ons Žaber i Australijanka Ajla Tomljanović. Favorit u ovom duelu je Žaber sa kvotom 1,45, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Mi ovde vidimo jedan egal meč i sve će zavisiti od igre Ajle Tomljanović. Ukoliko ona bude bila na nivou onda će ovaj meč biti prava drama, jer generalno gledano Žaber je bolja kada su oscilacije u pitanju. Od nje znate da će te dobiti maksimalno požrtvovanje, borba za svaki poen i to je odlična stvar.

E sad, Tomljanovićeva je pokazala zaista dobar tenis. Uspela je da se odupre navijanju za Serenu Vilijams . Kada ceo stadion navija protiv vas, protiv igračice kakva je Serena to nije mala stvar. Nakon toga Tomljanovićeva je veoma lako dobila Samsonovu koja u poslednje vreme igra odličan tenis. Dakle, imamo dve veoma jake pobede i generalno igračicu koja ulazi sa velikim samopouzdanjem u ovaj meč.

Kao što smo već rekli očekujemo veliku borbu u ovom duelu. S obzirom da su gotovo sve nanjveće zvezde ispale očekujte dramatične mečeve u obe konkurencije. Prosto, tenis se igra za publiku, a sada kada nema onih najvećih zvezda turnir će pokušati da se iskupi barem dramatičnim mečevima.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,67

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Žaber 6:4 7:6 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje